over mij

Ik ben een bezig bijtje. Ik hou van organiseren en aanpakken en bovenal van creëren.  Waarbij ik de weg er naar toe minstens zo leuk en interessant vind als het eindresultaat.

Ik ben dol op lekker in mijn tuin bezig zijn en genieten van alle plantjes en vooral ook beestjes die daar te vinden zijn.

Daarnaast ben ik heel regelmatig in mijn atelier te vinden, waar ik heerlijk bezig ben met van alles en nog wat.

Ook geniet ik erg van “rommelen” in huis, een ander kleurtje op de muur, een beetje schuiven met de meubels of gezellige hoekjes of thematafels maken.

Maar het allerleukst vind ik het omgaan met mensen, in contact zijn, van elkaar leren, elkaar stimuleren en samen genieten van al het moois wat er is.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als leerkracht op een basisschool, heb een diploma als zweminstructeur en een opleiding beeldende creativiteit gevolgd en nu dus een eigen atelier met hopelijk binnenkort veel enthousiaste deelnemers.

 

Momenteel werkt mijn website nog niet zoals ik zou willen, zo komen mailtjes bijvoorbeeld niet aan. je kunt me ook bereiken door een mail te sturen naar jurien.tadema@gmail.com of te bellen naar 06-13575071